Frokostmenuer

Forretningsfrokost, frokostmenu, efter et møde eller skal der bare serveres en lækker frokost en dag, så se her:

 

Sammensæt deres egen spændende forretningsfrokost til kun kr. 32,00 pr. ret.

Mindste valg: 5 retter pr. person.

Minimum 8 kuverter.

Leveres kun ud af huset.

 

Fisk: 

Rejesalat Hawaii anrettet i frisk ananas.

Hvidvinsdampet forelfilet med dildmayonnaise.

Fersk røget laks med caviarmousse.

Lille dampet laks med urter.

½ avocado med salat og fersk røget laks.

Dampet rødspættefilet med torskerognsalat.

Kold hellefisk med små grøntsagsbuketter.

Fiskepostej med dildcreme og grønne asparges.

Røget hellefisk med aspargescreme.

Nyrøget ørred med purløgscreme.

Pocheret æg med rejer og dild.

Stegt rødspættefilet med eddike og løg.

Dampet havkat med agurk, mayonaise , og løgrom.

Westcoast salat med skaldyr og dressing.

Gravet laks med dild kold dressing.

Tunfiskemousse med icebergsalat.

Slikasparges Flamande med rejer.

Gravet hellefisk med kold dildsauce.

Mozzarella ost med grøntsager og dressing.

 

Steg:

Let sprængt lammekølle med bønnespiresalat.

Vildtpaté med tranebærkompot.

Berberi andebryst med æblekompot.

Koldrøget kalkunbryst med youhurt – agurkesalat.

Røget oksefilet med fransk kartoffelsalat.

Lufttørret skinke med melon og purløg.

Let sprængt andebryst med flødepeberrod.

Nyrøget svinemørbrad med blomkålsbuketter.

Frisk hønsesalat med ananas og blegselleri.

Skiver af kyllingebryst med gåselever og salat.

Pastrami med grøn pebersalat.

Soya marineret kalkunbryst med rissalat.

Skinke mignon med grøntsagspuré og pasta.

Kalkunfrikadeller med råkostsalat.

Krydderpaté med cornichon og dressing.

Rødvinsglaseret bayonneskinke med blandet salat.

Stegt kalkunbryst med waldorfsalat.

Roastbeef med pickles og peberrod. 

Herregårdsfrikadeller med rødbede jullienne.

Kogt skinke med sellerisalat.

Kalvetatar med urter og æggesauce.

Kogt oksebryst med flødepeberrod.

Let sprængt poulard med grøntsager.

Chef salat bowl med skinke, oliven, mild danbo ost m.m.

 

Ost:

Brie med druer.

Petite brie med let hvidløgssmag.

Peberfrugt fyldt med flødeost.

Terrin af let gedeost med valnødder.

Ostequiche med radiser.

Carambert med syltede figner.

Camambertcreme med pumpermickel.

Valnøddeost med blegselleri.

Rygeost med purløg og radise.

Bjælker af emmentaler med nødder.

Pærer med gorgonzola creme.

Stærk ost med fedt og sky.

 

Dessert:

Romfromage med kirsebærsauce.

Nøddekage med appelsinsalat.

Fingerjordbær med chokolade ”snip”.

Rådhuspandekager med mandler og likør.

Æbletærte med kanelflødeskum.

Kiwitærte med creme chantilly.

Orange Grand Marnier mousse.

Chokolade mousse med cognac.

Pæretærte med solbærkompot.

Æblepirok med kanelflødeskum.

Blåbærkage med pisket creme fraiche.

 

Små lunt: - For en mer pris á 7,00 kr kan vi også levere.

Hønsesouffle med champion á la creme.

Bagt gravet laks med dild kartoffel.

Usødet pandekage med rejer og dild.

Farseret poulard med karry pikant sauce.

Bitoks á la rüsse , små oksehakkebøffer i let paprika sauce.

Lille kåldolme med laksemousseline fars.

Usødet pandekage med fersk røget laks, og champion á la creme.

 

Brød og smør  kr. 11,00 pr. person

Alle menuer bedes bestilt minimum 2 dage i forvejen