Julebuffet

Julebuffet – jule koldt bord – juleplatte

 

Julebuffet:

Julebuffet – kr. 253,00

Carry sild med æg og kapers

Orange sild med appelsin og mandler

Lune sild i krydderlage

Fiskefilet med remoulade

Røget ål med røræg

Graved laks med rævesauce

Rosa stegt andebryst med ½ æble med sveskemos

Æbleflæsk

Ribbensteg med rødkål

Vildtpaté med tranebær kompot

Osteanretning 

Ris á la mande

 

Jule koldt bord:

Jule lux. Koldt bord – kr. 285,00

Terrin af 3 slags fisk anrettet på bund af vinterens urter med dildcreme.

Lun sødet pandekage med rejer og krydderurtecreme.

Ristede kæmperejer vendt i sur sød sauce med peberfrugter

Blækspruttesalat

Serranoskinke med squash ravioli

Tournedos af dyreryg med smørristede druer og cherrytomat

Gråandebryst med rødkålssalat og porreterrin

Kalveculotte med fennikel valnøddesalat

Anretning af økologiske oste med frisk frugt 

Ris á la mande med kirsebærsauce

 

Brød og smør leveres gerne med pris pr. kuvert kr. 10,00

 

Juleplatte:

Juleplatte 1 – kr. 164,00

Sherrysild med løg og kapers 

Røget sværdfisk med spinat røræg

Rejer med æg og citron 

Braiseret kalveculotte med flødepeberrod

Andebryst med rødkål

Røget svinemørbrad med valnøddesalat

Ost med druer

 

Juleplatte 2 – kr. 176,00

Christian Ø pigens sild med creme fraiche og løg 

Chefens lune sild med pikant dressing

Sandeltræ røget laks med æggestand og asparges

Røget oksefilet med bønnesalat

Andebryst med julens tilbehør

Medaillon af dyrefilet med ristede svampe

Glaseret skinke med artiskokhjerter

Ost med frisk frugt – eller – ris á la mande

 

Vores platter kan efter ønske leveres på fade eller portionsvis.

 

Brød og smør leveres gerne med pris pr. kuvert kr. 10,00