Julemenuer

Forslag 1

Julemenu nr 1 – kr. 284,00

Terrin af sletvar og røget laks anrettet på bund af porresalat vendt i trøffelcreme.

Bagt vildtroulade med svampe , rosenkål og gullerodsterrin, hertil vildtsky og smørristede kartofler.

Mango bavoise serveret med salat af ananas , æbler og rosiner marineret i amaretto.

 

Forslag 2

Julemenu nr 2 – kr. 290,00

Rødtungefilet fyldt med skaldyrmousse anrettet koldt på vintersalat og hummercreme.

Rosasprængt kalvemørbrad serveret med sugasnaps , spinatsouffle og indbagte blomkål, hertil beurre blanc sauce og persillekartofler.

Fragilite med multebær serveret med abrikospure og orangesorbet.

 

Forslag 3 

Julemenu nr 3 – kr. 280,00

Anretning af 3 slags laks med kammuslinger, krebsehaler og blæksprutte samt tilhørende dressinger.

Rødvinsbraiseret vildt andebryst serveret med sprøde vinterurter, smørvendte cherrytomater og bagt kartoffelpure.

Chokoladekage med rørt vanilje  parfait og mandarinsalat.

 

Der leveres brød med til alle forretterne.