Nytårsmenu

Nytårsmenu 2016/2017 

Bestil i god tid.

 

Forslag 1

4 retter – kr. 407,00

3 retter – kr. 353,00

Grønærtesuppe pisket med champagne

½ hummer med chefens hummersalat anrettet i hummer skallen

Indbagt krondyr filet med svampe sauté og grøntsagsterrine

Pastinak kartofler og madagaskar peber sauce

Italienske oste med eksotiske frugter

 

Forslag 2

4 retter – kr. 419,00

3 retter – kr. 368,00

Presset laks med havtaske hale og nori tang , urtecreme og noilly prat

Letsprængt fasanbryst med gåselever, rosenkål, salat med østershatte og tørstegt bacon.

Rødvinspocheret oksemørbrad med rodfrugt sauté , farseret squash samt fyldte sweet potatoes og Bourgogne sauce

Savarinkage , mættet med likør, omkranset med appelsin/mandarinsalat. Hertil passionsfrugt creme.

 

Forslag 3

4 retter – kr. 462,00

3 retter – kr. 396,00

Krabbe farseret rødtunge filet med grønne muslinger og fennikel/urte salat.

Capatio af oksefilet med salat af sød chili, peberfrugt og kapers.

Gåsebryst marineret i rødvin med stjerne anis og kanel

Gratineret broccoli samt puré kartofler med selleri og purløg

Bagt chokoladekage med indlæg af hvid chokolade mousse og med salat af kiwi, pærer, ananas og granat æble.

 

Der leveres kuvertbrød, samt brød i øvrigt til de retter som kræver det.

 

På dagen skal leverancen ske senest kl.16.00 – eller afhentning senest samme tidspunkt.

Menuerne er således sammensat, at kok ikke er påkrævet. Der vil være et minimum af anretning til hovedretten, som er den eneste varme ret ud over evt. suppe i forslag 1