Februar

Februar måneds menuer:

Menu 1 - kr. 366,00 
Stenbider mousse på sprøde salater med apargescreme,tilsmagtmed citron,  anrettet med ½ æg fyldt med stenbidderrogn og ½ tomat med dildgele.
Helstegt kalvefilet med saute af fuglelever , marksvampe og brisler, hertil madeirasky,  sprøde selleri frites samt årstidens grøntsager.
Karamelkurv fyldt med hjemmelavet parfait og sorbet, anrettet på likørcreme og melonkugler.

 

Menu 2 - kr. 341,00 
Røget lakseroulade med hummersmør, serveret på ruculasalat med lakserogn og  sauce verte.
Helstegt oksefilet med østershatte sauce, ærtepure fyldt i ½ tomater, rodfrugt saute og  pommes du chef. 
Romfromage anrettet på portvinsmarineret makronbund, pyntet med ribsgele og vanillieskum.

 

Menu 3 . kr. 328,00 
Dampet laks farseret med poulard mousse, anrettet på spinat med urter, hertil  safran sauce og jasminris.
Lammefilet bagt med souflefars tilsmagt med hvidløg og krydderurter, serveret med lammesky,  indbagte spinattærter.
Islagkage i 3 lag med marcipankant

 

Menu 4 - 432,00 
Pebermarineret oksemørbrad med krebsehaler, løgrom, parmesan og oliventern på artiskok tomatbund.
Helstegt dyrefilet marineret i rødvin, serveret med braiserede bønner og rødvinssky.
Desserttallerken med et udvalg af husets desserter og frisk frugt.

 

Menu 5 - kr. 405,00 
Honningrøget havtaske, røget i egen ovn, anrettet på vintersalat med tomatiseret creme fraiche  med hindbærvinaigrette og limefrugt.
Letsprængt kalvemørbrad, anrettet med rosenpebersauce og urtesaute med rosenkål  samt tranebær.
½ ananas, fyldt med frisk frugt og bær, hertil rørt vanilleparfait og pistaciedrys.

 

Menu 6 - kr. 303,00 
Dampet rødspætte rullet om laksemousse med kammuslinger, hertil let skaldyrsauce og  2 slags ris.
Kalkunbryst farseret med svampe, serveret med cremet krydderurte sauce og  braiseret hovedsalat.
Let frosen grand marnier souffle anrettet på sorbet,  i chokolade marineret frugt og  solbær coulis.

 

Menu 7 - kr. 324,00 
Stenbidderrogn anrettet med cremefraiche, hakket rødløg og citron, hertil hummerbagte  sprøde pandekager.
Lammekølle stegt med hvidløg, fyldt med kalvefars, serveret med let moutarde sauce og  rosenkål souffle.
Pære belle helene serveret med vanilleis og varm chokolade sauce.

 

Menu 8 - kr. 383,00 
Rødtunge paupiette, farseret med skærising, anrettet på babyspinat, hertil champangesauce  monteret med caviar.
Helstegt oksemørbrad serveret med calvados sauce, smørsauteret endivesalat med æbler.
Kiwitærte, mørdejsbunde med kransekagekant fyldes med orange fromage. Dertil kiwi dekoreret med skum og knust nougat.

 

Menu 9 - kr. 314,00 
Dampede torskefileter anrettet koldt på salat med orange -marinerede agurkebåde, store muslinger gratineret i sabuone creme.
Gåselever fyldt perlehønebryst, bagt i salat, serveret med abrikossauce og syltede tranebær.
Chokoladekage med hvid og mørk chokolade lagt sammen med bisquitbunde, anrettet  med frisk frugt og sorbet.

 

Menu 10 - kr. 312,00 
Hvidvins pocheret rødtunge og laksefilet på spinat og urtebund, serveret med champange og  hummersauce, hertil ørredrogn og ris.
Vildsvinekam med trøffelsauce, braiseret engelsk selleri, persilletomater og krydderurtekartofler.
 Tynde fragilitebunde lægges sammen med kirsebærcreme og Sarah bernard creme, hertil æblesorbet i chokolade og myntesirup.