Maj

Maj måneds menuer:

Menu nr. 1 – kr. 317,00
Havtaske medallioner vendt i karrymel, anrettet på karry stegte ananasringe med spinat, risbomber og karry sauce tilsmagt med chutney.
Bornholms unghane braisseret med rodfrugter og soltørrede tomater, serveret med kraftig persillesky og smørdampede nye kartofler.
Chokoladekage ”Marcel” med jordbærsalat og orangeparfait i nøddeskåle.

Menu nr. 2 – kr. 325,00
Kartoffel-indbagt vagtelbryst anrettet på sprød salat med østershatte, artiskokhjerter og tomatconcasse.
Letrøget kalkunbryst med baconristede sukkerærter, hertil græsk agurkesalat, sauce jus og små aspargeskartofler.
Kiwi-grapefrugt fromage anrettet med sprøde chokolade mandel kurve , fyldt med frisk frugt og vanille iscreme.

Menu nr. 3 – kr. 374,00
Skaldyr vendt i hvidvinsmousse anrettet i citrondampede halve æbler, hertil friske grønne asparges og dildcreme 
Helstegt kalvefilet med morkelsauce, hertil grøntsags timbale, spring onions og marinerede stegte auberginer.
Chokolademousse med frisk ingefær lagt sammen med mandelbunde, serveret med
passions frugt tilsmagt med muskat.

Menu nr. 4 – kr. 425,00
Limemarineret laks rullet om friske asparges med porregrønt, anrettet med asparges creme og lakserogn.
Oksemørbrad fyldt med brisler, serveret med forårets sprøde grøntsager, nye kartofler
samt sauce Richart.
Vanille isbombe fyldt med bærsorbet, omkranset af frisk frugt og nøddevafler.

Menu nr. 5 – kr. 328,00
Lakse og helleflynder terrin lagt i friske asparges, anrettet på trøffelcreme og fjordrejer.
Svinemørbrad farseret med perlehønefars, hertil ragout af portobello svampe, 2 slags grøntsager og madeirasky.
Pistacierand med karamel, serveret med mynte marinerede jordbær og vanilleis.                                                                                                                                                                              

Menu nr. 6 – kr. 428,00     
Dampet rødtungefiletter med indbagte rejer, urter stegt i sød chilli og dildsauce.
Helstegt kalvemørbrad med pebersauce monteret med creme fraiche, hertil simonekål, 2 slags bønner, braiseret salat, samt pommes chateau.
Citrontærte med 2 slags chokoladeæg og kiwisalat, hertil blød vanilleis og hindbærpuré.

Menu nr. 7 – kr. 402,00
Røget butterfisk( smørfisk) på bund af marineret spinat og fint skåret peberfrugt, hertil lun æggecreme i krustader.
Rødvinsbrasseret oksefilet med sauce espagnole, hertil ovnbagt blegselleri, små gulerødder og majs samt råstegte kartofler i skiver.
Islagkage med nougat og hindbær parfait på nøddebund, anrettet med limekogte dadler og mandler i vaffelskåle.

Menu nr. 8 – kr. 380,00
3 slags hjemmerøget fisk, anrettet på sprøde franske salater med dertil hørende dressinger, små lakserognstoppe og asparges.
Sprængt lammeryg med muskat og spinat, hertil hvidløgsbagte tomater, dijonsauce med brøndkarse og nye kartofler vendt i friskhakket persille.
Mocca isbombe med kalua, omkranset af små appelsinskaller fyldt med sorbet og honning marinerede abrikoser.

Menu nr. 9 – kr. 341,00
Hummerlasagne med kammuslinger og indbagte kinarejer, dampet spinat, hummersauce og persille frites.
Braisseret andebryst anrettet med spidskål souffle med spidskommen, hertil fois gras sauce , pommes rissolee samt broccoli.
Mango bavaroise med makroner, serveret med salat af æbler, pærer, ananas og rosiner marineret i amaretto likør, hertil kiwi sorbet i chokoladeskåle.

Menu nr. 10 – kr. 414,00
Sletvar dampet i fume blanc på leje af champion, urter og salatløg, serveret med risbomber i noritang og safransauce.
Fyldt kalvefilet anrettet med røget kalvespidsbryst, ristede østershatte, farserede artiskokker samt tomatiseret kalvesky.
Store appelsinskaller med let frossen jordbærmousse og banan, anrettet med chokolade tablettet med appelsin sorbet og jordbærpuré.