November

November måneds menuer:

Menu nr. 1- kr. 366,00
Lakse tartar af røget og reset laks, rørt med krydderurter og dijonsennep, anrettet på let citruscreme og balsamico sky.
Helstegt kalvefilet stegt som vildt, serveret med ½ æbler med gele, waldorfsalat og tyttebær, hertil vildt flødesauce, smørristede kartofler samt 2 slags grøntsager.
Hasselnødderand overtrukket med chokolade, serveret med frisk frugtsalat og vaniljeparfait.

Menu nr. 2 – kr. 315,00
Laksefarseret skærisingfilet, anrettet koldt med rejer, blåmuslinger og pernod marinerede kæmperejer, hertil fleurons og caviar creme fraiche.
Fasanbryst fyldt med urtefars bagt i salat, serveret med rosenkål mousse fyldt i tomat, haricots verts og blomkålsbuketter hertil kraftig rødvinsky.
Passionsfrugt savarin anrettet med kiwi - papaya salat og softice

Menu nr. 3- kr. 328,00
Rødtunge timbale fyldt med hummermousse anrettet på bund af urter i julienne, hertil hummercreme tilsmagt med calvados.
Lammekølle stegt med persille, mynteblade, rosmarin og hvidløg , hertil kanel bagte squash med urte duxell , smørdampet porre og pom. a la creme.
Mazarin bunde lagt sammen med solbærparfait, hertil franske vafler med chokolade og vanilje pocheret pære.

Menu nr. 4 – kr. 295,00
Torskefiletter vendt i blå birkes, serveret med noilly prat sauce tilsmagt orange, lille lakserogn souffle og boulion ris.
Let stegt kalkunbryst farseret med svampefars, anrettet med årstidens grøntsager og hasselnøddesauce tilsmagt portvin.
Vinfromage på sprød makronbund med madeira, pyntet med pisket chantilly creme og vandbakkelser med chokolade.

Menu nr. 5 – kr. 389,00
Pighvar lagt i lag med foie gras indpakket i salat, dampet i hvidvin fra Monbazzilac, serveret med champagne sauce og 2 slags ris.
Helstegt oksefilet med marksvampe og brisler vendt i timianfløde, hertil rodfrugt ragout i filokurv og broccoli timbale samt sauce af stegesky.
Æble-pære gele serveret med Grand Marnier issouffle i chokolade skål, hertil let kirsebær sauce.

Menu nr. 6 – kr. 397,00
3 slags lufttørret skinke anrettet på melonsalat med sukkerærte spire og ristede pinjekerner, hertil tomatiseret avokadocreme.
Indbagt hjortefilet med kraftig pure af spinat og muskat, hertil ½ tomat fyldt med gåselever hertil madagascar sauce tilsmagt med årets jagtvin.
Hindbær parfait isrand omkranset af citron sorbet, hertil kold nougatfløde og frisk frugtsalat.

Menu nr. 7 – kr. 394,00
Fersk røget laksetimbale fyldt med fars af kammuslinger og rosenpeber, anrettet med sauce vin blanc, citrondampede rejer og porre strimler.
Helstegt kalvemørbrad garneret med sprængt kalvetunge, smørdampet skorzonerrødder og kålrabi, hertil pom. røsti og kantarelcreme.
Chokolade mousse lagt sammen med mandelbunde stænket med cognac, serveret med myntesorbet og vanilje creme.

Menu nr. 8 – kr. 396,00
Hummerterrin med svampe, serveret på marineret spinat og hummerravioli, hertil ørredcreme og citrongele.
Oksemørbrad fyldt med kaninpostej stegt med salvie, hertil braiseret spidskål og sauce marv.
Karamel isbombe pyntet med tiamisu vafler og karamel creme, hertil melon-ananas salat.

Menu nr. 9 – kr. 355,00
Due postej med varm røget dyrekølle, anrettet på årstidens salater med fennikel, tomat og østershatte, hertil råsyltede bær og flødedressing.
Dådyrkølle farseret med trøffel og syltede peberfrugter, anrettet med ærtesouffle, sprøde kartoffelflager og brombær sauce.
Isbombe ”Mont Blanc” med kastanje pure, nougat drys og pisket fløde, samt mandelsmåkager og små trøffelkugler.

Menu nr. 10 – kr. 325,00
Dampet helleflynder lagt i lag med laksemousse, serveret med krebsehaler, muslinger og urte hollandaise.
And og perlehøne stegt sammen med hønsemousse, serveret med sveske souffleer og orangesauce.
Let citron fromage rand med indlæg af kirsebærsauce, hertil mørdejsbunde og syltede kirsebær.