December

December måneds menuer:

Menu nr. 1 – kr. 322,00

Lakse farseret rødspættefilet, anrettet med krebsehaler, ristede østershatte og dild hollandaise.
Salvie stegt kalve tyksteg serveret med broccoli-timbale, gulerodsflager og bacon braiseret bønner samt basilikumsauce.
Pistacie isrand med æble sorbet i sukker glaceret filokurv og orangeskum.

Menu nr. 2 – kr. 342,00
Perlehøneposteg bagt med æble, svampe og vinterkål, hertil honningristet fuglelever og let karry creme fraiche.
Rosa stegt lammeryg, stegt med herbs de Provance, hvidløg og syltede peber, hertil ristet parmaskinke, persillefrites, hasselnødde ristet rissoleè og hvid pebersauce. 
Chokolade mousse med rosiner i portvins vinagrette, lagt sammen med karamelbunde
hertil appelsiner marineret i citronmelisse.

Menu nr. 3 – kr. 320,00
Souffle af torsk og laks anrettet på bund wonder og rødsalat pyntet med hummerbrud, ½ æg med caviar og pikant dressing.
Fasanbryst lagt i butterdejsnet, serveret på olivenstegte rodfrugter, hertil kraftig vildt sky og pommes chateau.
Nødde-nougat isbombe med sukkerbagte krystader fyldt med romfromage, hertil melon salat.

Menu nr. 4 – kr. 392,00
Pocheret forel anrettet koldt med rød peberfrugt, kammuslingesalat med rejer og sauce verte.
Peber marineret oksemørbrad stegt rosa, hertil hvidløgs bagte tomater, kartoffel julienne i timianfløde, samt bourgogne sauce.
Karamelliseret valnøddemousse tilsmagt madeira , hertil hindbærsorbet, flødeskum og frisk frugt.

Menu nr. 5 – kr. 398,00
Kraftig andesylte med jomfruhummer og urte i brunoise, anrettet på rødkål, marineret i kirsebærvinagrette og ingefær creme.
Helstegt krondyrsfilet serveret med salpicon af brisler, tunge og svampe i sprød kartoffel kurv, hertil råstegte kartofler og spidsmorkel sauce.
Vanilje og solbær isbombe omkranset af mandel toppe med pistacie og nøddeskum.

Menu nr. 6 – kr. 375,00
Roulade af søtunge og laks, serveret med jasmin risbombe, indbagt lyssej filet og safran sauce.
Helstegt kalvefilet med fyld af kalkuntern, hertil ovnbagte grønsagsruller, vinterkål og kørvelsky.
Pandekager lagt sammen i lag med æble-pære mos, tilsmagt poire Williams, drysset med flormelis, hertil fin vanilje parfait i chokolade skåle.

Menu nr. 7 – kr. 346,00
Kold fiskesalat a la ”boullabaise” med alt godt fra havet, vendt i årstidens salater, anrettet i sprøde kurve, hertil skaldyr creme og lime gele.
Braiseret fransk landand med smørbagte små løg fyldt med grøntsags cous-cous, pommes persille og smørpisket sky.
Mocca souffle med reven bitter chokolade, Sarah Bernard creme og vanilje iscreme.

Menu nr. 8 – kr. 388,00
Jomfruhummersuppe med fyld af hvid fisk, urter og pisket creme fraiche, hertil hummerbrioche brød.
Oksefilet stegt på salt bund, anrettet med glaceret  rosenkål, bacon ærter, tomatiseret pastinaksouffle og 2 slags sauce.
Chokolade-mandelkage med nougatcreme i profitteroles og fløde is.

Menu nr. 9 – kr. 395,00
2 slags hellefisk, dampet og gravet, anrettet med blæksprutter, muslinger, krebs og råmarineret champion, pyntet med løgrom og tomat-hvidløg creme.
Kalve og svinemørbrad stegt som roulade med sveskepure, hertil citron bagte auberginebåde og charlotteløg sauce.
Pære-mazarinkage med Peter Heering is parfait og frisk papayasauce.

Menu nr. 10 – kr. 368,00
Pocheret pighvar souffle med indlæg af lakse-trøffel fars, serveret med dampet champion, fleurons og sauce mousseline.
Dådyrkølle stegt med mynteblade, anrettet med svampe rattatouile, urter og vildt creme.
Is Charlotte med bisquitbunde, hindbærpure og appelsinsalat.