Articles

Marts

Marts måneds menuer:

Menu 1 - kr. 319,00
Geddeterrin serveret med stenbidderrogn på leje af salater med urter og  syrlig creme fraiche med kørvel
Rosa stegt kalvetyksteg med let brønkarsecreme, hertil persillebagte cherrytomater, blomkål i buketter og pommes Røsti.
Hvid mocca mousse på sprød pistaciebund, serveret med nøddeskum og frisk frugt.

Menu 2 - kr. 312,00
Havkat svøbt i havørred dampet i safran bouillion, anrettet koldt med marineret babyspinat og safrancreme.
Sprængt kalkunbryst brasiseret med citrusfrugter, serveret med glaseret rødløg, små tykke ærter, samt asparges kartofler.
Nougatkage med hvid chokolade og kokosbund, serveret med rabarberkompot og vanille parfait.

Menu 3 - kr. 413,00
Lameller af torsk, rødfisk og laks bagt i form, serveret på sprøde urter, rejer og kammuslinger, hertil vin blanc sauce.
Kalvetournedos stegt i baconsvøb, anrettet med smørdampet grønne asparges, kålsouffle med spidskommen, sesamstegte rissolee og kraftig kalvesky med perleløg.
Marengsrede med kiwi-jordbærsalat marineret i grand marnier, hertil sorbet af avocado og hvidvin omkranset af jordbærpure.

Menu 4 - kr. 314,00
Indbagt skaldyr saute med hummer og rodfrugter, anrettet med indbagte blæksprutter, trøffelcreme samt 2 slags fiskeæg.
Andebryst farseret med hønsemousse, serveret med bønne saute, grøntsager bagt i rispapir og cognacsauce.
Kold rabarber souffle omkranset af mandel is fyldt i chokolade skåle, hertil vanilleskum og appelsinfileter.

Menu 5 - kr. 391,00
Varm krebse souffle fyldt med hvid fisk og trøffel, serveret med orly bagte rødtunge fileter, grønne asparges og krebse sauce.
Helstegt oksemørbrad farseret med svampe mousse, anrettet med baconsauteret sukkerærter, kantarel sauce og ovnbagt kartoffel julienne.
Vanille isbombe omkranset af brombær sorbet, hertil frisk frugt og nougat fløde.

Menu 6 - kr. 344,00
Lakseroulade anrettet koldt på sprød wonder salat, hertil marineret blomkål, muslinger, oliven og pyntet med fersk røget laks og caviar, dertil kørvelcreme.
Oksefilet stegt på rodfrugt saute, serveret med spinat souffle, gulerodsflager og tomater fyldt med majs, hertil sauce marv og timian kartofler.
Friske figner marineret i vodka og solbærrom, anrettet med sprøde karamelbunde, let pernodcreme samt softice og blåbær drys.

Menu 7 - kr. 347,00
Søtunge paupiette dampet med røget lakse tartar på leje af champion, hakket løg og rejer, hertil sandeltræ ris og ægte hollandaise.
Fyldt lammeryg med små buketter af forårets grøntsager, rabarber kompot, agurkesalat, nye kartofler med persille og lammesky tilsmagt med sherry.
½ ananas fyldt med marineret frisk frugtsalat, hertil ferskensauce og hjemmelavet Vanille parfait.

Menu 8 - kr. 401,00
Pigvarfileter farseret med mørksej og trøffel, garneret med rejer, krebsehaler og dild, hertil ris dampet med svampe og hummersauce.
Kalvefilet stegt med rosmarin, hertil ristede pastinak, druer og braiseret haricot vertes og madeira sky.
Hindbær isrand, overtrukket med orangechokolade, i midten fyldt med melon salat, omkranset af mørdejsbunde med kraftig chokoladetrøffel.

Menu 9 - kr. 323,00
Let røget kalvemørbrad på salat med sprængt hummerbrud, ristede pinjekerner, portvinsdruer og artiskok hjerter, hertil syltede tranebær og nødde creme fraiche.
Farseret kalkunbryst i sauce Jus med kantereller, braiseret julesalat og råstegte porre-løg kartofler.
Orange chokoladekage på mandel bisquitbund, serveret med parfait rørt med lynghonning, hertil abrikos pure og frisk frugt.

Menu 10 - kr. 312,00
Appelsin dampet helleflynder og røget sværdfisk, serveret på chifonade af spinat og skozenerrødder, hertil små rejebomber og aspargescreme.
Fyldt svinemørbrad med kalvetunge, hønsefars og trøffel, anrettet med kørvelsky tilsmagt med pernod og sprøde grøntsager samt pommes Pure.
Passionsfrugt fromage serveret med pistacie fragilite, roulade med nougatcreme, hertil iscreme og passionsfrugt salat i chokolade skåle.