Articles

April

April måneds menuer:

Menu 1 - kr. 372,00
Indbagt rødtungefilet med krebs og shikake svampe, hertil let orange creme og friske grønne asparges.
Helstegt kalvefilet med urter og braiseret nyrer, smørdampet pumpkins og estragon sauce.
Nødde souffle overtrukket med lys chokolade og karamelseret orange, hertil rød grape sorbet og kumquats kompot.

Menu 2 - kr. 384,00
Citrus røget helleflynder med kørvel creme, anrettet på forårets salater, med rejer, caviar og avocado creme.
Indbagt oksemørbrad med persille-selleri puré, hertil gratineret spidskål, sukkerærter samt kraftig rødvins sky.
Pandekager fyldt med likør creme, hertil hjemmelavet parfait og abrikos creme.

Menu 3 - kr. 341,00
Skiver af fersk laks marineret i ananas og salvie, serveres med palmemarv,  franske salater og asparges creme.
Dansk lammeryg med spæde grøntsager og nye kartofler, samt lammesky med østershatte.
Let frossen kokosparfait på mandelbund, omkranset af papaya sorbet og frisk frugt salat.

Menu 4 - kr. 306,00
Laks, varmrøget i egen ovn, med estragon, anrettet på babyspinat vendt i vinagrette, peberrods fløde og lakse rogn.
Sprængt kalkunbryst fyldt med hønsefars, tilsmagt med rosmarin, hertil rabarber kompot, aspargeskartofler og purløgscreme.
Vanille parfait rørt med knust chokolade og fyldt i bombeforme med orange sorbet, serveret med marineret frugt og sprøde vafler.

Menu 5 - kr. 413,00
Søtungefilet med trøffelmoussé, anrettet koldt på sprød salat med asparges.
Helstegt kalvemørbrad med salbicon af let røgede svampe, brisler og perleløg, hertil fin druesauce tilsmagt med sauterne.
Chokolade mousse lagt i lag med sprøde nøddebunde, omkranset af passionsfrugt parfait i chokolade skaller og mynte creme.

Menu 6 - kr. 347,00
Terrin af laks og havkat, skåret i fine terninger, rørt med dijonsennep, krydderurter og creme fraiche, Serveres på pluk salat og med hummercreme.
Oksefilet med krølfedt, anrettet med squash fyldt med gulerodspuré, broccoli buketter samt kraftig whiskey sauce.
Honning chokoladekage med fragilitébunde, serveret med amagnac iscreme, rabarber coulis og jordbær i karamel.

Menu 7 - kr. 405,00
Let sprængt andebryst, fyldt med pistage moussé, anrettet med tranebærgelé, jomfruhummerhaler og artiskok salat.
Kalve tournedos svøbt i pastrami, anrettet med auberginetomat timbale og trøffelsky samt råstegte kartofler med timian.
Orange isrand i chokolade, serveret med  melon salat og bærsorbet i mandelkurve.

Menu 8 - kr. 316,00
½hummer fyldt med kammuslinger, krebsehaler og fjordrejer, vendt i let hummermayonaise og serveret med citroncreme.
Svinemørbrad "Gorden Bleu" fyldt med grøntsagspuré og emmenthaler ost. Hertil løgsauterede haricots verts, ersilledampet cherrytomat, indbagt blomkål samt pommes du chef kartoffel.
Dessert-tallerken med kage, is, moussé samt frugt efter ønske.

Menu 9 - kr. 394,00
Noilly prat dampet pigvarfilet farseret med 2 slags fiskesoufflefars, anrettet på urtebund tilsmagt med koriander, hertil champange sauce og ris pilaw.
Helstegt oksemørbrad med basilikum, serveret med spinat souffle, 2 slags sprøde grøntsager samt nøddestegt rissoleé kartofler.
Karamelrand med frisk frugtsalat, vanille parfait i chokoladeskål og karamelsauce.

Menu 10 - kr. 303,00
Pocheret rødspættefilet anrettet med friske grønne asparges, orlybagte blæksprutter, muslinger og fleurons samt musseline sauce med kørvel.
Farseret due med bacon braiseret gulerodsbjælker, ærter francaise, forårsløg og portvins sky samt pommes puré med selleri.
½ cantaloupe melon med jordbærsalat marineret i kirsch, hertil melon parfait og let nødde skum.