Articles

Juni

Juni måneds menuer:

Menu nr. 1 – kr. 325,00
Dampet lakseørred fyldt med krydderurtefars, anrettet på urte – spinat bund hertil citruscreme og fjordrejer.
Rødvins braiseret kalkunbryst serveret med simonekål, nye gulerødder og smørdampet pumpkins, hertil sauce jus og pom. persille.
Ananas bavarois på bisquitbund med indlæg af sukker syltede ribs, hertil frugt coulis og kiwi sorbet.

Menu nr. 2 – kr. 380,00
Menuiere stegt aborre, anrettet på citron bagt ananasring og spinat, hertil tomatiseret vin blanc sauce , sprøde grønne asparges og krebsehaler.
”Sommer and” sprængt andebryst med 3 slags af sommerens fine grøntsager, smetana sauce og små nye kartofler drysset ned persille.
Hindbær isrand pyntet med vanille iscreme, i midten danske jordbær omkranset
af chokolade nøddeflager.

Menu nr. 3 – kr. 379,00
Hvidvins pocheret forelfilet serveret med store muslinger, rejer, caviarfyldte ½ æg, friske asparges. 
Alt anrettet på sprød icebergsalat med sauce ravigotte.
Dansk lammeryg stegt med persille, serveret med lammecarbonader , smørristede kartofler og lammesky.
Jordbær gelé tilsmagt champagne , anrettet på jordbær/blåbær salat med ristede mandler, hertil let råcreme med mynte.

Menu nr. 4 – kr. 404,00
Krebseterrine dampet i Rhinskvin, serveret på bund af svampe og løg, hertil jasmin ris, hummersauce og butterdejsbrød.
Rosa stegt kalvefilet med sauté af fennikel og blegselleri, broccolipure bagt i filodej, samt gulerødder og kalvesky tilsmagt med portvin.
Mandelkage fyldt med jordbærcreme og chokoladespåner, overhældt med Grand Marnier og serveret med vanilleparfait i chokoladeskål samt frisk frugt.

Menu nr. 5 – kr. 439,00
”Hummerrede” sprød parmasan rede fyldt med hummer og jomfruhummer, vendt i sommerens salater, pyntet med lakserogn, urter og spirer. Cognac dressing med tomat og peberrod.
Helstegt oksemørbrad med spinat timbale, røde springløg samt små dampede majroer og kraftig sky med rødvin.
Bagt kokostærte med mørdejsbund, passionsfrugt creme , vanilleiscreme og salat af friske bær.

Menu nr. 6 – kr. 430,00
Pocheret rødtunge filet mousseline, med hvide og grønne asparges, fjordrejer og fleurons.
Helstegt oksefilet med ovnbagte tomater fyldt med ærtepuré, bønner i bacon samt mini squasch hertil rødvinsky og kartofler.
Chokolade pie med mynte og mandler, jordbær/kiwi salat, frisk sabayonne creme og orange parfait.

Menu nr. 7 – kr. 436,00
Roulade af fersk røget laks med letrøget laksemoussé på bund af friske asparges og rejer, hertil små buketter af friske grøntsager med creme fraiche dressing og krydderurter.
Helstegt dyrefilet med vildtfars anrettet med ristede svampe, druer , cherry tomater og broccoli. hertil cremet portvins sauce og små nødderistede kartofler.
Creme brûllé, anrettet på let karamelcreme, hjemme rørt vanilleparfait og frisk frugtsalat.

Menu nr. 8 – kr. 434,00
Helleflynderterrin med indlæg af laks, peberfrugt og pladetang, ingefær marinerede krebsehaler og aspargescreme.
Kalvemørbrad stegt med rosenpeber, anrettet med brisler og svampe, sommerens grøntsager og kalvesky med cognac.
Vanilleis bombe med jordbærsorbet omkranset af appelsin skiver med pistacie, vanilleskum og nougatdrys som pynt.

Menu nr. 9 – kr. 328,00
Rødtunge/lakse bombe anrettet med dybstegt rødspættefilet, grønne asparges og dild sauce.
Trøffelfarseret perlehøne-bryst bagt i sommersalat, hertil hasselnøddesauce og sprøde grøntsager samt råstegte kartofler. 
Chokoladekage på makron bund med fersken og brombær, hertil hyben parfait

Menu nr. 10 – kr. 341,00
Røget oksecapaccio med palmemarv, artiskokker, bambusskud og tomat concasse, hertil revet gourda ost, basilikum og lunt brioche brød.
Svinemørbrad fyldt med vildtfars og svampe stegt med citrongræs, anrettet med selleri frites, nye kartofler og skalotteløg sauce.
Dessert tallerken med et udvalg af huset desserter, frugt og is.