Articles

September

September måneds menuer:

Menu nr. 1 - kr. 392,00 
Kørvel marineret lakserose med pernod, anrettet på babyspinat med caviarcreme og lucernespire.
Rødvins pocheret oksemørbrad, serveret med ristede Østershatte, blå druer og gulerodssouffle hertil sauce jus og pom. persille. 
Isbombe toblerone med mandler og lun sabayonne sauce.

Menu nr. 2 - kr. 364,00 
Rødtunge paupiette fyldt med svampe vendt i timianfløde, anrettet på u rter i julienne samt safran sauce.
Helstegt kalvefilet med skozenerrodsmousse fyldt i tomat, hertil sesam ristede kartofler og cremet orangesauce.
Rødvins pocheret pærer fyldt med mandelcreme, serveret med hindbærcoulis og mynte marineret melonkugler.

Menu nr. 3 - kr. 297,00 
Kartoffel indbagt vagtel, anrettet på årstidens salater marineret i sauce jüs samt sauteret østershatte.
Urte braiseret svinemørbrad med brissel-tunge saute serveret med tTimian sky tilsmagt med soltørret tomater.
½ babyananas fyldt med marineret frisk frugt og hjemmelavet vaniljeparfait.

Menu nr. 4 - kr. 302,00                                                                                                                                                           
Dampet søtungeroulade anrettet koldt med små rejebomber  og hummer creme fraiche.
Poulard farseret perlehøne bagt i salat, serveret med cognacsky og braiseret fennikel.
Glaceret filokurv fyldt med madeira syltede blommer, vaniljecreme og sorbet.

Menu nr. 5 - kr. 368,00 
Kold krebsetimbale bagt i noritang og anrettet på let rissalat med dildcreme. 
Helstegt oksefilet med sauce bourgignone, serveret med smør dampet spidskål, gulerodsflager og rå stegte kartofler.
Pistacie isrand med appelsin/kiwi salat og nougatdrys.

Menu nr. 6 - kr. 398,00 
Whisky røget laks med porre a la creme i krystader pyntet med lögrom og krebsehaler.
Hjortefilet  indbagt i hønsefars og anrettet med rodfrugt saute og sauce madagascar.
Vaniljeisbombe med ferskensorbet omkranset af fragilite roulade med hvid mocca creme.

Menu nr. 7 - kr. 332,00
Havtasketerrin beklædt med laks og trøffel anrettet med marineret urter og Sauce ravigotte.
Vildt farseret lammekølle stegt med hvidløg og persille, hertil pocheret æble med mintgele.
Bagt chokoladekage med karamel, serveret med solbærpure, frisk frugtsalat og karamelparfait.

Menu nr. 8 - kr. 395,00 
3 slags røget fisk ( sværdfisk, laks og hellefisk ) anrettet på wondersalat med syltede peberfrugt og 3 slagt dressing.
Helstegt kalvemørbrad med kraftig kørvelsky, sprøde suga snaps og selleri kartofler.
Multebærsouffle tilsmagt med grand marnier, hertil abrikospuré  og orangesorbet.

Menu nr. 9 - kr. 304,00
Pighvar souffle på leje af hvide ris, garneret med indbagte kæmperejer og hummersauce.
Salvie stegt kalvetyksteg med braiseret  haricot vert og cremet kalvesky med brøndkarse.
Orange bavaroise lagt sammen med mandelbunde omkranset af Mango-papaya-kiwi salat og jordbærsorbet.

Menu nr. 10 - kr. 288,00
Dampet helleflynder med honning ristede kammuslinger, krebs og blæksprutter, serveret med rispilaf og let karry legeret muslingesauce.
Hasselnødde farseret kalkunbryst med flødekartofler a la chevre og calvados sky.
Mazarinkage med indlæg af pærer, hertil melon sorbet og vaniljeskum.