Articles

Oktober

Oktober måneds menuer:

Menu nr. 1 - kr. 392,00
Terrin af poulard og foie gras bagt i vinterkål, serveret på bund af hindbær coulis og basamico  hertil sprøde rosen peberflager.
Rosa stegt fasanbryst anrettet med fasanpostej og kraftig portvin sky.
Honning-chokoladekage med mandelbund serveret med pærer fyldt med egen sorbet.

Menu nr. 2 - kr. 364,00                                                                                             
Souffle af lange og laks dampet i noilly prat anrettet med jomfruhummer og noilly prat sauce.
Helstegt oksefilet med urtedampet porre svøbt i bacon, Jordskokke creme og hasselnødde sauce.
2 slags chokolade mousse tilsmagt med cognac og orange, hertil æble-pærer salat marineret i grand marnier og passionsfrugtsorbet.

Menu nr. 3 - kr. 297,00
Andeleverpostej med portvin, anrettet med hjemme syltede bær og pluksalat vendt i hindbær vinagrette.
Dådyrkølle fyldt med hønsemousse, serveret med æble-tranebær kompot og vildt fløde sauce.
Kanel isrand overtrukket med chokolade anrettet med efteråret frugter. Pyntet med vaniljeskum.

Menu 4 - kr. 302,00
Røget lakseterrin med peberfrugt og porer, anrettet med trøffelcreme og citron gele.
Kalv og okseroulade stegt som roulade med perlehønefars, serveret med pastinak og tomatiseret kalvesky.
Chefens isbombe fyldt med kandiseret frugter omkranset af årstidens sorbet.

Menu nr. 5 - kr. 397,00
Fersk røget laks rullet med hummersmør, serveret med lime marineret artiskokbunde og karsecreme.
Helstegt dyrefilet med ristede svampe, druer,  cherry tomat og perleløg hertil råstegte kartofler og trøffelsauce.
3 sprøde nøddebunde lagt sammen med abrikos mousse tilsmagt med sambuca, toppet med melonsorbet og solbær pure.

Menu nr. 6 - kr. 371,00
Dampet havørred anrettet koldt på bund af wondersalat, krebsehaler, kammuslinger og rejer, hertil ½ æg fyldt med lakserogn 0g dild majonæse i tomat.
Helstegt kalvefilet med ratattuie af rodfrugter serveret med morkelsauce og pom. rissoleé. 
Mandel-hasselnødderand overtrukket med orangechokolade anrettet med exsotisk frugt salat og nougatparfait.

Menu nr. 7 - kr. 342,00
Smør ristede rødspættefilet vendt i karrymel serveret med pinjekerner, spinat og ovnbagte paradisæbler med hummermousse hertil let karrysauce med chautney.
Helstegt lammeryg fyldt med urter, citronskal og hvidløg, anrettet med braiseret fennikel og brøndkarsesauce.
Vaniljemousse tilsmagt med rom, anrettet på makronbund med solbær pure, hertil mandarinsorbet i egen skal pyntet med flødeskum og pistaciemel.

Menu nr. 8 - kr. 335,00
Skaldyr serveret i lille ostekurv med palmemarv salat, orange marineret agurkbåde og aspargescreme.
Svampe farseret due braiseret i rødvin med rosenmarin, hertil ærtepure i squash , pom. pure med selleri og sauce jüs.
Hindbær Charlotte med meloncreme og sukker syltede hindbær og vaniljeparfait.

Menu nr. 9 - kr. 394,00
Honning ristede havtaske koteletter med krydderurtesouffle, serveret med jasmin ris rullet i noritang og rodfrugt bearnaise.
Helstegt oksemørbrad med smør dampet rosenkål, fint snitte rødkål marineret i kirsebær og sauce marv.
Chokoladekage med valnødde-nougat creme pyntet med hvid chokolade glasur, hertil stikkelsbær pure og citron sorbet.

Menu nr. 10 - kr. 299,00
Kokos marineret søtunge og laks dampet i hvidvin anrettet koldt med hummerrøræg og kokoscreme med lakserogn.
Rosa stegt vild andebryst med ragout af lår og kantareller indbagt i sølvbede, hertil tyttebær og soya-ingefær sauce.
Karamelkurv med 3 slags is pyntet med myntecreme frisk frugtsalat og franske vafler.