Articles

Januar

Menu nr. 1

  • Røget tunfilet med porer a la creme, omkranset af salpicon af rejer, stenbidderogn og tomatconcasse.
  • Rosastegt andebryst bigare, serveret med karameliseret orangesauce, appelsin fileerog smørristede kartofler, og smørristede kartofler.
  • Kejserinde ris anrettet som bombe med hindbærgele, frisk frugt og abricos sauce.

kr. 356,00

Menu nr. 2

  • Lun torskesouffle fyldt med svampe a la creme, anrettet på urtesky tilsmagt med noilly prat, persille frites og hummerbrud.
  • Helstegt kalvemørbrad serveret med bacon braisseret blegselleri, kraftig kalvesky samt sellerikartoffel.
  • Pærer-citron fromagerand med frisk ananassalat, hertil vinter sorbet i chokoladeskål

Kr. 432,00

Menu nr. 3

  • Skiver af røget hellefisk med kaviarmousse, anrettet på babyspinat vendt i citronfløde, hertil gulerods julienne og kommensbrød.
  • Salvie stegt kalvefilet med ristede svampe, smør sauteret bønner, indbagt blomkål og trøffelsky.

Kr. 403,00

Mandelkage bagt med pærer, serveret med orangesorbet, nøddeskum og solbærpure.

Menu nr. 4

  • Butterdejsskal fyldt med braisseret duebryst i ragout af urter og svampe vendt i kørvelsky.
  • Hjortefilet stegt rosa, serveret med druekompot med tranebær, hertil vinterens grønsager og kantarelsauce.
  • Brombær isrand overhældt med hvid chokolade, hertil grand marnier marineret kiwisalat og cigarettes russe.

Kr. 438,00

Menu nr. 5

  • Ovnbagt laks fyldt med fars af hvid fisk i noritang, anrettet på sprødesalater, hertil stenbidderogn og orintalsk dressing.
  • Højrebsfilet med krølfedt anrettet med saute af aubergine, squash og sherry tomat hertil krydderurte fyldt bagekartoffel og østerhattesauce.
  • Hasselnøddekage med grøn ahorn serveret med melonsalat og paradisæble sorbet i chokoskal.

Kr. 424,00