Julebuffet – jule koldt bord – juleplatte
Julebuffet:
Julebuffet – kr. 253,00
Carry sild med æg og kapers
Orange sild med appelsin og mandler
Lune sild i krydderlage
Fiskefilet med remoulade
Røget ål med røræg
Graved laks med rævesauce
Rosa stegt andebryst med ½ æble med sveskemos
Æbleflæsk
Ribbensteg med rødkål
Vildtpaté med tranebær kompot
Osteanretning
Ris á la mande
Jule koldt bord:
Jule lux. Koldt bord – kr. 285,00
Terrin af 3 slags fisk anrettet på bund af vinterens urter med dildcreme.
Lun sødet pandekage med rejer og krydderurtecreme.
Ristede kæmperejer vendt i sur sød sauce med peberfrugter
Blækspruttesalat
Serranoskinke med squash ravioli
Tournedos af dyreryg med smørristede druer og cherrytomat
Gråandebryst med rødkålssalat og porreterrin
Kalveculotte med fennikel valnøddesalat
Anretning af økologiske oste med frisk frugt
Ris á la mande med kirsebærsauce
Brød og smør leveres gerne med pris pr. kuvert kr. 10,00
Juleplatte:
Juleplatte 1 – kr. 164,00
Sherrysild med løg og kapers
Røget sværdfisk med spinat røræg
Rejer med æg og citron
Braiseret kalveculotte med flødepeberrod
Andebryst med rødkål
Røget svinemørbrad med valnøddesalat
Ost med druer
Juleplatte 2 – kr. 176,00
Christian Ø pigens sild med creme fraiche og løg
Chefens lune sild med pikant dressing
Sandeltræ røget laks med æggestand og asparges
Røget oksefilet med bønnesalat
Andebryst med julens tilbehør
Medaillon af dyrefilet med ristede svampe
Glaseret skinke med artiskokhjerter
Ost med frisk frugt – eller – ris á la mande
Vores platter kan efter ønske leveres på fade eller portionsvis.
Brød og smør leveres gerne med pris pr. kuvert kr. 10,00