Nytårsmenu 2016/2017
Bestil i god tid.
Forslag 1
4 retter – kr. 407,00
3 retter – kr. 353,00
Grønærtesuppe pisket med champagne
½ hummer med chefens hummersalat anrettet i hummer skallen
Indbagt krondyr filet med svampe sauté og grøntsagsterrine
Pastinak kartofler og madagaskar peber sauce
Italienske oste med eksotiske frugter
Forslag 2
4 retter – kr. 419,00
3 retter – kr. 368,00
Presset laks med havtaske hale og nori tang , urtecreme og noilly prat
Letsprængt fasanbryst med gåselever, rosenkål, salat med østershatte og tørstegt bacon.
Rødvinspocheret oksemørbrad med rodfrugt sauté , farseret squash samt fyldte sweet potatoes og Bourgogne sauce
Savarinkage , mættet med likør, omkranset med appelsin/mandarinsalat. Hertil passionsfrugt creme.
Forslag 3
4 retter – kr. 462,00
3 retter – kr. 396,00
Krabbe farseret rødtunge filet med grønne muslinger og fennikel/urte salat.
Capatio af oksefilet med salat af sød chili, peberfrugt og kapers.
Gåsebryst marineret i rødvin med stjerne anis og kanel
Gratineret broccoli samt puré kartofler med selleri og purløg
Bagt chokoladekage med indlæg af hvid chokolade mousse og med salat af kiwi, pærer, ananas og granat æble.
Der leveres kuvertbrød, samt brød i øvrigt til de retter som kræver det.
På dagen skal leverancen ske senest kl.16.00 – eller afhentning senest samme tidspunkt.
Menuerne er således sammensat, at kok ikke er påkrævet. Der vil være et minimum af anretning til hovedretten, som er den eneste varme ret ud over evt. suppe i forslag 1