Menu nr. 1
- Røget tunfilet med porer a la creme, omkranset af salpicon af rejer, stenbidderogn og tomatconcasse.
- Rosastegt andebryst bigare, serveret med karameliseret orangesauce, appelsin fileerog smørristede kartofler, og smørristede kartofler.
- Kejserinde ris anrettet som bombe med hindbærgele, frisk frugt og abricos sauce.
kr. 356,00
Menu nr. 2
- Lun torskesouffle fyldt med svampe a la creme, anrettet på urtesky tilsmagt med noilly prat, persille frites og hummerbrud.
- Helstegt kalvemørbrad serveret med bacon braisseret blegselleri, kraftig kalvesky samt sellerikartoffel.
- Pærer-citron fromagerand med frisk ananassalat, hertil vinter sorbet i chokoladeskål
Kr. 432,00
Menu nr. 3
- Skiver af røget hellefisk med kaviarmousse, anrettet på babyspinat vendt i citronfløde, hertil gulerods julienne og kommensbrød.
- Salvie stegt kalvefilet med ristede svampe, smør sauteret bønner, indbagt blomkål og trøffelsky.
Kr. 403,00
Mandelkage bagt med pærer, serveret med orangesorbet, nøddeskum og solbærpure.
Menu nr. 4
- Butterdejsskal fyldt med braisseret duebryst i ragout af urter og svampe vendt i kørvelsky.
- Hjortefilet stegt rosa, serveret med druekompot med tranebær, hertil vinterens grønsager og kantarelsauce.
- Brombær isrand overhældt med hvid chokolade, hertil grand marnier marineret kiwisalat og cigarettes russe.
Kr. 438,00
Menu nr. 5
- Ovnbagt laks fyldt med fars af hvid fisk i noritang, anrettet på sprødesalater, hertil stenbidderogn og orintalsk dressing.
- Højrebsfilet med krølfedt anrettet med saute af aubergine, squash og sherry tomat hertil krydderurte fyldt bagekartoffel og østerhattesauce.
- Hasselnøddekage med grøn ahorn serveret med melonsalat og paradisæble sorbet i chokoskal.
Kr. 424,00