Buffet

Buffet nr. 1 - Traditionel dansk buffet
Kr. 227,00

2 slags sild, fiskefilet, hønsesalat, lun leverpostej, æg og rejer, lun ribbensteg, frikadeller, rullepølse, skinke, skæreost og brie, frugtsalat

 
Buffet nr. 2 - Traditionel dansk buffet
Kr. 275,00

3 slags sild, fiskefilet, karrysalat, hønsesalat, gravad laks, rejer, lun leverpostej, roastbeef, mørbradbøf med champignon a la creme, ribbensteg med rødkål, skinke, kogt oksebryst med peberrodscreme, ostebord, frugttærte

 
Buffet nr. 3 - Den lille lette frokostbuffet
Kr. 220,00
 

Fersk røget lakseroulade med peberdressing
Bagt kyllingebryst med artiskokhjerter og pastasalat
Nyrøget oksefilet med marineret bønne og gorgonzolacreme
Tomatsalat 
Terrin af mild gedeost

 
Buffet nr. 4
Kr. 274,00

Anretning med 3 tilberedninger af laks med tilhørende dressinger
Havtasketerrin på babyspinat med urter og orangecreme
Kalkunbryst med waldorfsalat
Lune hønsesouffle med champignon a la creme
Spansk serranoskinke med sprød grønsagssalat
Helstegt kalvefilet med løgtærter
Bagt chokoladekage med vaniljeskum og frisk ananas

 
Buffet nr. 5
Kr. 292,00

Rejesalat Hawaii anrettet i frisk ananas
Usødet pandekager fyldt med røget laks i svampe a la creme
Avokadorand med kalkunsalat
Lammeryg med sellerisalat
Helstegt oksefilet med fransk kartoffelsalat
Rødvins marineret svinefilet med rodfrugter
Økologisk blåskimmel med syltede pærer i rom
Cheese cake med solbær og appelsinsalat

 
Buffet nr. 6 - Festbuffet
Kr. 296,00

Filokurv med skaldyrsalat 
Fisketerrine med rejer på salat med sauce pikante 
Røget kalkunbryst med melon salat 
Mandelstegt unghane med svampe creme 
Oksetyndsteg med salat og rødvinssauce 
Valgfri kartoffel, tomatsalat, valgfri grøntsager 
Ost: brie og gorgonzola med druer og radiser
Frugttærte med creme fraîche

 
Buffet nr. 7 - Den store caverybuffet
Kr. 429,00

Vælg frit mellem 3 forretter fra menukortet
Krydderurtestegt lammekølle 
Glaseret skinke 
Helstegt tyndsteg 
Soya/ingefær marineret kalkunbryst 
2 slags kartofler, pastasalat, tomatsalat, ratatuille, pestomarineret rodfrugter, broccolisalat, svampe a la creme 
Rødvinssauce
Udvalg af oste
Dessertbuffet

 

Min. 40 couverter